Tuesday, February 23, 2021

Μια έκκληση ΠΡΟΣ τον "άνθρωπο Κουφοντίνα"


Share/Bookmark

Όλοι αυτοί που δήθεν ανησυχούν για τη ζωή του Κουφοντίνα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσωπα που ασκούν εργολαβικά δια της βίας την υπεράσπισή του, αν νοιάζονταν αληθινά για τη ζωή του, θα ήταν κάθε μέρα έξω από τη φυλακή ή το νοσοκομείο, πιέζοντάς τον και στηρίζοντάς τον συναισθηματικά ως άνθρωπο, όπως λένε, να διακόψει την αυτοκτονία του. Αν ήθελαν να τον σώσουν, θα τον είχαν πείσει να σταματήσει. Ή θα το προσπαθούσαν. Και να ζητήσει χάρη και μετατροπή της ποινής του μετ' έμπρακτης μεταμέλειας, όπως του δίνει δικαίωμα το Σύνταγμα, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όμως όχι. Δεν το κάνουν, γιατί ποσώς τους ενδιαφέρει ο "άνθρωπος Κουφοντίνας" και η ζωή του. Υποκρίνονται ότι ζητούν από την υπόλοιπη κοινωνία που υπήρξε θύμα του, από τον νόμο, να κάνει εξαίρεση για έναν κρατούμενο.
Μισούν το κράτος δικαίου και αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή ακόμη περισσότερο.
Αν μου βρείτε έστω μερικές λέξεις από τη συντριπτική πλειοψηφία τους με μια έκκληση προς τον Κουφοντίνα να διακόψει την απεργία του, με μια πράξη προς αυτή την κατεύθυνση και να βρεθεί μια λύση στο πλαίσιο του νόμου, θα εκλπαγώ.
Όπως κάθε καθωσπρέπει "αριστερός" θέλουν θύματα, μάρτυρες, μερικούς ηλίθιους ή αρκετά φανατικούς και τον προτρέπουν σε αυτό.
Όταν οι κήρυκες του μίσους στέλνουν τον κάθε φανατικό Κουφοντίνα, τον κάθε ισλαμιστή, τον κάθε φτωχό τω πνεύματι λούμπεν χρυσαυγίτη να σκοτώνει, διεκδικούν εξουσία επί όλων των άλλων. Ο "ηρωικός" θάνατός τους, όπως πιστεύουν, δικαιώνει τη δική τους διεκδίκηση, τη ζωή τους, αυτή του μίσους.
Γι' αυτό δεν θα προσπαθήσουν ποτέ να τον σώσουν ειλικρινά, να τον πείσουν να μην πεθάνει. Με επιχειρήματα που ίσως άκουγε. Θα κάνουν οτιδήποτε για να τον οδηγήσουν σε αυτό το τέλος.
Είναι οι ηθικοί αυτουργοί και των εγκλημάτων και της αυτοκτονίας του.

Γιώργος Γιαννούλης- Γιαννουλόπουλος




No comments:

Post a Comment